Our Devices

MyLock toestellen zijn speciaal voor de selfstorage branche ontwikkeld. De ontwikkeling is geheel in eigen huis gedaan waardoor we zeer voordelig onze toestellen kunnen aanbieden. Met onze toestellen kunnen uw klanten naar binnen met pincode en een voor u gepersonaliseerde iOS en Android app. U kunt hiermee uw klanten uw eigen app aanbieden waarin zij uw deuren kunnen bedienen. Het is ook mogelijk om selfstorage management software te koppelen waardoor uw klanten nog meer functies beschikbaar krijgen in de app. Hiervoor is een API beschikbaar.

U en uw klanten kunnen de entree regelen en zelf beheren in de app. Tevens is het voor u en uw klanten mogelijk d.m.v. ‘Onetouch’ de geautoriseerde deuren te openen via de app. Bij uitval van Internet blijven alle MyLock toestellen volledig te gebruiken voor u en uw klanten.

Er zijn toestellen voor entree-deuren, liften, roldeuren, draaideuren en boxdeuren beschikbaar van alle merken selfstorage systemen. Deze zijn voorzien van een alarm en camerasysteem om hiermee in de box te kijken.

Toestellen zijn gemaakt van RVS en zeer robuust. U kunt kiezen uit volledig draadloze toestellen of toestellen met vaste voeding. De datacommunicatie verloopt altijd draadloos via uw lokale WiFi met de MyLock Cloud. De kleur van het touch-display kunt u naar wens wijzigen via uw account waarin u de RGB led displayverlichting zelf kunt regelen.

My APP iOS/Android

MyLock toestellen zijn speciaal voor de selfstorage branche volledig door ons zelf ontwikkeld. Uw klanten kunnen naar binnen met pincode en tegelijk ook via je iOS en Android app. U kunt de pincodes zelf in de Cloud beheren. Het is ook mogelijk om selfstorage management software te koppelen waardoor het beheer nog eenvoudiger gaat. Hiervoor is een API beschikbaar. Bij het gebruik van de koppeling en de app heeft uw klant tevens de toegang tot een volledig klant omgeving waarin zij zelf hun pincodes kunnen beheren. Daarnaast kan men via Onetouch de deur openen in de app.

Need a MyLocksmith We will visit You!

nl_NLDutch