Toegang in de Selfstorage. Welke keuzes zijn er?

by | Nov 24, 2022 | MyLock NL

Onbemand of met medewerkers, de vraag is aan u.

Binnen de Selfstorage branche staat één zaak voorop: u moet in staat zijn uw huurders toegang te bieden tot hun box. De manier waarop u dit doet is volledig aan u. U kunt kiezen voor onbemand waarbij de huurder 24/7 zelf digitaal zijn eigen toegang regelt. Of u kiest voor een combinatie van bemand tijdens openingstijden naast onbemand. Bij onbemand kunt u  kiezen of toegangsdeuren d.m.v. GSM, pincodes of een persoonlijke APP te openen zijn door de huurders. MyLock biedt voor alle scenario’s een passende oplossing.

Welk slot gebruiken?

Binnen de Selfstorage markt zijn er veel keuzemogelijkheden op het gebied van sloten. MyLockheeft ervoor gekozen om met een beperkt aantaltoestellen vrijwel alle mogelijkheden te bieden. Rekening houden met het standpunt dat kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Door geheel eigen ontwikkeling hebben we een volledig assortiment aan toestellen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Elektronische  sloten

Voor de opslag boxen heeft MyLock beproefde elektronische deursloten, die zowel bij roldeuren als draaideuren toegepast kunnen worden. Door invoering van een pincode of het gebruik van een APP kan de deur van de box eenvoudig geopend worden, zonder dat hiervoor een sleutel of kaart noodzakelijk is. De sloten zijn tevens voorzien van Box-alarm en Boxcamera. De toegangscode of APP kunnen eenvoudig digitaal verstrekt worden, waardoor een medewerker op locatie niet langer noodzakelijk is.

Kijkend naar de toekomst zal de markt zich steeds meer verschuiven naar het onbemand werken waarmee ook veel kosten bespaard wordt.

Cilindersloten

Cilindersloten zijn sloten die het gebruik van een sleutel en aparte deurgreep onnodig maken en die u relatief eenvoudig kunt toepassen. Het voordeel van deze sloten is dat ze goedkoop zijn en al vele jaren toegepast worden. Het nadeel van deze sloten is dat sleutels kwijt kunnen raken en je niet onbemand deze sloten kan bedienen.

Deursloten voor toegangsdeuren

MyLock bied ook sloten voor de algemene deuren zoals entreedeuren en liften. U kunt ze d.m.v. pincodes of je persoonlijke APP bedienen. Ook kunt u d.m.v. zones uw klanten afschermen voor zones waar zij niets te zoeken hebben.

Wilt u weten welke toegangssloten bij u het best toegepast kunnen worden?

Wij adviseren u graag!

MyLock

Rental lock solutions

en_USEnglish