Rental lock solutions

Rental lock solutions

Rental lock solutions

Our Devices

MyLock toestellen zijn speciaal voor de selfstorage branche ontwikkeld. De ontwikkeling is geheel in eigen huis gedaan waardoor we zeer voordelig onze toestellen kunnen aanbieden. Met onze toestellen kunnen uw klanten naar binnen met pincode en een voor u gepersonaliseerde iOS en Android app. U kunt hiermee uw klanten uw eigen app aanbieden waarin zij uw deuren kunnen bedienen. Het is ook mogelijk om selfstorage management software te koppelen waardoor uw klanten nog meer functies beschikbaar krijgen in de app. Hiervoor is een API beschikbaar.

Lees meer

My APP IOs/Android

MyLock biedt u en uw klanten de mogelijkheid om met een gepersonaliseerde iOS/Android app te werken. We zorgen ervoor dat de app de uitstraling van uw bedrijf heeft en dat uw klanten hun eigen gegevens en facturen kunnen inzien en downloaden. Daarnaast kan men met deze app de alle deuren en liften bedienen waarvoor de klant geautoriseerd is. Ook het boeken van extra boxen en het opzeggen van boxen kan men via de app, d.m.v. een koppeling met uw storage management software regelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw app in de verschillende app-stores beschikbaar is. Alle klanten kunnen via de app externen, zoals toeleveranciers en familie, eenvoudig toegang verlenen zonder dat de externen hiervoor de app hoeven te downloaden/gebruiken. Dit is bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk voor zakelijke klanten met (nacht)leveringen waarbij chauffeurs toegang moeten hebben zonder dat zij hiervoor de app hoeven te downloaden.

Functies van de app kort samengevat:

  • Facturen inzien en downloaden
  • Klantgegevens aanpassen
  • Entree management voor bijvoorbeeld levering derden zonder dat zij een app. hoeven te downloaden
  • Eenvoudig bijboeken en opzeggen van opslagboxen
  • Alle deuren openen en liften bedienen waartoe zij geautoriseerd zijn 

Aantal verkochte toestellen

Aantal bedrijven die MyLock toestellen gebruiken

%

Voordeligste oplossing voor iedere situatie

Aantal dagelijkse MyLock gebruikers

Over ons

MyLock is een jong Hightech bedrijf met enthousiaste professionals. Onze missie is het ontwikkelen van een compleet voordelig toegangsbeheersysteem voor de selfstorage branche welke in alle situaties eenvoudig is toe te passen. Er zijn een toestellen/sloten voor iedere deur en situatie beschikbaar. Van lift tot roldeur en volledig draadloos met ingebouwd alarm en camera. Met pincode en tegelijk een app te gebruiken. Ideaal voor onbemand werken.

Blog

Need a MyLocksmith We will visit You!

nl_NLDutch